fb-icon instagram-icon

TRAVEL

The most unique travel trips

LET’S GET FIT @ 360° Around The World

Let’s Get Fit 360° Around The World

14 days - ‘’Climbing Toubkal’’

Maart - Juni 2019

Een onvergetelijk avontuur dwars door Marokko. Je bezoekt tijdens deze Marokko rondreis de eeuwenoude koningsstad “Marrakesh”. Laat je onderdompelen in een romantische sfeer en waan je in één van de Sprookjes van 1001 Nacht. Overal vind je levendige markten en straatjes die telkens weer aan een ander ambacht zijn gewijd: koperbewerkers, leerlooiers of sloffenmakers. Per kameel of te voet, zoals je wenst, kan je door de prachtige zandduinen van de Sahara rijden. Je maakt een trektocht door het mooie Atlasgebergte met als eindbestemming de top van “Jebel Toubkal” 4167m. Je reist door het "Land van de 1000 Kasbahs" en je kunt heerlijk ontspannen aan de kust van “Essaouira, de parel van de Atlantische oceaan”.

Let’s Get Fit 360° Around The World

22 days - ‘’Rondreis Peru Andesgebergte’’

April - September 2019

Machu Picchu behoort terecht tot één van de zeven wereldwonderen. Droom je bij het zien van foto’s van deze ruïnes over een trip naar Peru, het mysterieuze land van de Inca's? Dan mag je deze rondreis niet aan je voorbij laten gaan. Ga hier een potje zandboarden, wandel langs het Titicacameer, bezoek oude ruïnes en niet alleen de rijke cultuur, maar ook wonderlijke natuur van het raadselachtige Peru. Is dit nog niet genoeg voor je? Dan kan je de reis verlengen met wat fauna en flora in de Amazone!

Let’s Get Fit 360° Around The World

22 days - ‘’Trekking Noord-India’’

Maart - Juni 2019

Op deze website bied ik reizen aan naar Kashmeer & Ladakh. Aan deze actieve rondreis heb ik mijn hart verloren en ik kan niet wachten om deze ervaring op een persoonlijke manier te delen met mensen die open staan voor een sportieve, avontuurlijke, maar ook culturele trip. Deze rondreis in Kashmeer & Ladakh staat garant voor een unieke opportuniteit om de majestueuze schoonheid en magnifieke landschappen te bewonderen van het Aziatische hooggebergte. Op deze reis zal je de ongerepte natuur, de warmte en genegenheid van de lokale bevolking kunnen ontdekken en absorberen. Dit is een levenservaring die je als mens zal verrijken en zin zal doen krijgen in meer.

Reserveer hier je reis