fb-icon instagram-icon

ELITE VOETBAL TRAINING
& PERSONAL TRAINING

Everyone is a beginner
Start your journey now
Welcome to our team!

WAT

Het is een heel unieke en innovatieve professionele training met het oog op grensverleggende persoonlijke conditieverbetering. De focus ligt op de verbetering van de explosieve snelheid, wendbaarheid en techniek. Doelstelling is de verbetering van het voetenwerk, hetgeen in verschillende sportdisciplines een meerwaarde is.

WAAROM ONZE ELITE TRAINING

'Elite’ voetbaltraining, omdat hetgeen aangeboden wordt, zich onderscheidt van de concurrentie, omwille van het unieke karakter van de trainingen. De focus ligt namelijk op de grensverleggende verbetering van de explosieve snelheid. Wat kan ‘personal elite training’ voor je betekenen? Je krijgt een professionele begeleiding aangepast aan het persoonlijk (sport) profiel en aan de wens en de doelstelling van de klant. In een korte tijdspanne zal een maximum aan sportieve resultaten kunnen bereikt worden. Deze trainingen zijn gericht op de persoonlijk zwakkere punten, alsook op spiermassa. Blessures zullen preventief tegengegaan of verholpen worden.

WAAR

De trainingen worden gegeven on the spot, in de thuisomgeving, op een beschikbaar buitenterrein of in de natuur.

PRAKTISCH

Na een verkennend gesprek (Intakegesprek) zal een training aangepast worden aan de specifieke persoonlijke behoeften van de klant. Trainingen worden gegeven 1 op 1 of In kleine groepen (maximum 7 personen)

Contacteer ons voor een vrijblijvend
intakegesprek

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op